KEBE QUADRO žardinjera

5.800,00 din.

Žardinjera sa točkićima

Šifra Dužina Širina Visina Zapremina
3157 39.5 cm 39.5 cm 39.5 cm 35 l
Tehnička dokumentacija
 
Cena dostave: Zavisi od težine paketa.

Opis

Kebe quadro žardinjera

Kebe quadro žardinjera oblika kocke, dimenzija 40x40x40 cm idealna je za uređenje prostranih terasa ili dvorišta. Može se koristiti u enterijeru i ekserijeru. Površina saksije je glatka, a boja mat.

1. KEBE QUADRO žardinjera je napravljena od mešavine dobijene od reciklirane plastike: tako ćete dati drugi život plastici za čistiju planetu;

2. 100% reciklirajuća, otporana na udarce i nagle promene temperature i nepromenljive boje;

3. Opremljena je okretnim točkovima ( koji se mogu montirati ili skinuti) i već integrisanom praktičnom rezervom vode (duplo dno)

Montiranje točkića

KEBE QUADRO žardinjera može se koristiti sa ili bez točkića. Točkići dolaze razmontirani, pa sami možete odabrati da li želite da saskija bude statična ili pokretna. Ukoliko želite da koristite točkiće možete ih montirati u pravcu u kom želite da se žardinjera kreće ( levo-desno ili napred-nazad)

Upotreba za korišćenje vodenog rezervoara:

Na dnu vaze nalazi se skriveni prostor sa integrisanim rezervoarom vode, dve rupe,  zatvorene crvenim čepićima.

Ukoliko žardinjere koristite na otvorenom i na mestu gde ima dosta padavina i vlage rupe možete ostaviti otvorenim i u tom slučaju ne  voda se ne zadržava u dnu žardinjere već izlazi napolje. Ako ćete žardinjeru postaviti na mesto gde nema opasnosti od velikih padavina ili tokom sušnih leta sistem duplog dna možete koristiti  i na otvorenom.

Preporuka za sađenje:

Radi pravilne nege i rasta biljke preporuka je da se prilikom sadnje na dno stavi drenažni sloj netkanom tkaninom, glinom, netkanom tkaninom i na kraju sa zemljom ili usitnjeni stiropor, sitni kamenčići u zavisnosti od biljke koja se  sadi i njenih potreba.

Deklaracija

PLASTIČNA SAKSIJA
Uvoznik:Plantus d.o.o
Đurđa Boškovića 57,Bgd
Proizvođač: Euro3plast spa; Zemlja porekla: Italija

Dodatna informacija

Dostupne boje

Antracit 62, Bela 03, Peščano siva G9

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “KEBE QUADRO žardinjera”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *