MATHERIA CUBO

8.400,00 din.

Žardinjera sa točkićima

Šifra Dužina Širina Visina Zapremina
VM40 39 cm 39 cm 41 cm 35 l
Tehnička dokumentacija

 

 
Cena dostave: Zavisi od težine paketa.
Šifra proizvoda: VM40 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Matheria plastična četvrtasta saksija sa točkićima može se koristiti za uređenje enterijera i eksterijera. Pravougaona forma i blago reljefna struktura površine čine Matheria Cubo saksiju odličnim komadom nameštaja za Vašu terasu ili dvorište.

Matheria Cubo se mogu koristiti i na otvorenom, na terasi, tremu, u bašti i u zatvorenom u kući ili poslovnom prostoru. U zavisnosti od namene, Matheria Cubo saksija opremljena je raznim dodacima koji su sastavni deo:

  1. Točkići na dnu su integrisani i ne mogu se skidati.
  2. Vodeni rezervoar je sastavni deo žardinjere, crveni čepići na dnu i cev sa plovkom u obliku lista

Upotreba za korišćenje vodenog rezervoara:

Na dnu vaze nalazi se skriveni prostor sa integrisanim rezervoarom vode, dve rupe,  zatvorene crvenom slavinom i cev sa listom. Potonji je plovak prelivnog sistema koji treba zakačiti i pričvrstiti direktno na dno posude. Jednom kada voda pređe rezervu vode, plovak sa listom cevi će se podići i tada ćete znati da je došlo vreme da zaustavite zalivanje.

Ukoliko saksiju koristite na otvorenom i na mestu gde ima dosta padavina i vlage, rupe možete ostaviti otvorenim i u tom slučaju ne  koristite cev za preliv.  Ako ćete žardinjeru postaviti na mesto gde nema opasnosti od velikih padavina ili tokom sušnih leta sistem možete koristiti  i na otvorenom.

Preporuka za sađenje:

Radi pravilne nege i rasta biljke preporuka je da se prilikom sadnje na dno stavi drenažni sloj netkanom tkaninom, glinom, netkanom tkaninom i na kraju sa zemljom ili usitnjeni stiropor, sitni kamenčići u zavisnosti od biljke koja se  sadi i njenih potreba.

Žardinjere su uklopljive jedna na drugu pa su zgodne i za pravljenje vertikalnih bašti ili kao pregrada u dvorištu ili na terasi. Mogu se kombinovati sa MATHERIA

Proizvedeno u Italiji.

VECA spa

 

Dodatna informacija

Dostupne boje

Mint 287, Antracit mat 011, Bela mat 000, Bronza 008

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “MATHERIA CUBO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *