MATHERIA CUBO

7.500,00 din. 6.750,00 din.

Žardinjera sa točkićima

Šifra Dužina Širina Visina Zapremina
VM40 39 cm 39 cm 41 cm 35 l
Tehnička dokumentacija

 

 
Cena dostave: Zavisi od težine paketa.
Šifra proizvoda: VM40 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Matheria plastična četvrtasta saksija sa točkićima može se koristiti za uređenje enterijera i eksterijera. Pravougaona forma i blago reljefna struktura površine čine Matheria Cubo saksiju odličnim komadom nameštaja za Vašu terasu ili dvorište.

Matheria Cubo se mogu koristiti i na otvorenom, na terasi, tremu, u bašti i u zatvorenom u kući ili poslovnom prostoru. U zavisnosti od namene, Matheria Cubo saksija opremljena je raznim dodacima koji su sastavni deo:

  1. Točkići na dnu su integrisani i ne mogu se skidati.
  2. Vodeni rezervoar je sastavni deo žardinjere, crveni čepići na dnu i cev sa plovkom u obliku lista

Upotreba za korišćenje vodenog rezervoara:

Na dnu vaze nalazi se skriveni prostor sa integrisanim rezervoarom vode, dve rupe,  zatvorene crvenom slavinom i cev sa listom. Potonji je plovak prelivnog sistema koji treba zakačiti i pričvrstiti direktno na dno posude. Jednom kada voda pređe rezervu vode, plovak sa listom cevi će se podići i tada ćete znati da je došlo vreme da zaustavite zalivanje.

Ukoliko saksiju koristite na otvorenom i na mestu gde ima dosta padavina i vlage, rupe možete ostaviti otvorenim i u tom slučaju ne  koristite cev za preliv.  Ako ćete žardinjeru postaviti na mesto gde nema opasnosti od velikih padavina ili tokom sušnih leta sistem možete koristiti  i na otvorenom.

Preporuka za sađenje:

Radi pravilne nege i rasta biljke preporuka je da se prilikom sadnje na dno stavi drenažni sloj netkanom tkaninom, glinom, netkanom tkaninom i na kraju sa zemljom ili usitnjeni stiropor, sitni kamenčići u zavisnosti od biljke koja se  sadi i njenih potreba.

Žardinjere su uklopljive jedna na drugu pa su zgodne i za pravljenje vertikalnih bašti ili kao pregrada u dvorištu ili na terasi. Mogu se kombinovati sa MATHERIA

Proizvedeno u Italiji.

VECA spa

 

Dodatna informacija

Dostupne boje

Antracit mat 011, Bela mat 000, Bronza 008

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “MATHERIA CUBO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *