Matheria High

13.500,00 din.

Žardinjera sa točkićima

Šifra Dužina Širina Visina Zapremina
FI01060 58 cm 29 cm 59 cm 20 l
 
Cena dostave: Zavisi od težine paketa.
Šifra proizvoda: FI01060 Kategorije: , ,

Opis

Matheria High

Matheria High plastična žardinjera sa točkićima može se koristiti za uređenje enterijera i eksterijera. Pravougaona forma i blago reljefna struktura površine čine Matheria žardinjeru odličnim komadom nameštaja za Vašu terasu, dvorište, dom ili poslovni prostor.

Matheria High žardinjere se mogu koristiti na otvorenom, na terasi, tremu, u bašti i u zatvorenom prostoru: u kući ili poslovnom prostoru. U zavisnosti od namene, Matheria žardinjera opremljena je raznim dodacima koji su sastavni deo:

  1. Točkići na dnu su montirani, a mogu se i skinuti po potrebi.
  2. Vodeni rezervoar je sastavni deo žardinjere, crveni čepići na dnu i cev sa plovkom
  3. Prečke koje služe sa održavanje oblika žardinjere

Upotreba za korišćenje vodenog rezervoara:

Na dnu žardinjere nalazi se skriveni prostor sa integrisanim rezervoarom vode, dve rupe,  zatvorene crvenom slavinom i cev sa indikatorom nivoa vode  Jednom kada voda pređe rezervu vode, plovak sa listom cevi će se podići i tada ćete znati da je došlo vreme da zaustavite zalivanje.

Ukoliko žardinjere koristite na otvorenom i na mestu gde ima dosta padavina i vlage rupe možete ostaviti otvorenim i u tom slučaju ne  koristite cev za preliv, ali ako ćete žardinjeru postaviti na mesto gde nema opasnosti od velikih padavina ili tokom sušnih leta sistem možete koristiti  i na otvorenom.

Preporuka za sađenje:

Radi pravilne nege i rasta biljke preporuka je da se prilikom sadnje na dno stavi drenažni sloj netkanom tkaninom, glinom, netkanom tkaninom i na kraju sa zemljom ili usitnjeni stiropor, sitni kamenčići u zavisnosti od biljke koja se  sadi i njenih potreba.

 

Proizvedeno u Italiji.

VECA spa

Uvoznik: Plantus doo

Dodatna informacija

Dostupne boje

Antracit mat 011

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Matheria High”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …