Tuit krome

18.500,00 din.

  Tuit krome plastična saksija sa efektom ogledala

Dodatna oprema – vodeni rezervoar

Šifra Prečnik Visina Zapremina
3046 33 cm 61 cm 16 l
Tehnička dokumentacija
Cena dostave: Zavisi od težine paketa.

Opis

 Tuit krome plastična saksija sa efektom ogledala

Tehnologija je danas toliko napredovala da je i od laganih materijala poput plastike moguće napraviti saksiju izuzetnih estetskih i praktičnih karakteristika. Tuit krome plastična saksija sastoji se od tela saksije (61 cm) i uloška u boji saksije dubine 30 cm. Površina saksije je glatka, sa efektom ogledala u boji srebra, bakra i zlata.

Održavanje:

S obzirom da je u pitanju površina nalik na ogledalo, potrebna je dodatna pažnja oko održavanja. Čišćenje isključivo mekanom, neabrazivnom krpom. Za veću zaprljanost možete koristiti mlaku vodu i blag sapun.

Upotreba:

Može se koristiti kao dekorativna saksija (kontejner saksije nema rupe, tako da se u slučaju ubacivanja biljke koja je već u usadnoj saksiji sav višak vode zadržava u kontejneru saksije), biljku možete i direkto saditi u kontejner na dva načina: odabirom metoda postavljanja sitnih kamenčića na dno koji bi služili kao drenaža ili bušenjem rupa u kontejneru priliko čega bi se eventualni višak vode zadržavao u telu saksije koji uvek možete lako prosuti). Za više detalja oko korišćenja saksije u enterijeru ili eksterijeru pogledajte tehnički fajl u pdf-u.

Za Tuit saksiju možete poručiti i dodatnu opremu, vodeni rezervoar, koji se postavlja u dno kontejnera. Sastoji se iz tri dela: plastičnog rezervoara, glinenih granulica i indikatora za količinu vode. Korišćenje ovog dodatka biljku zalivate kada indikator pokaže da je količina na minimalnom nivou. Ovaj dodatak je koristan za sve one koji ponekad zaborave da zaliju biljku ili su često na putu pa nisu u mogućnosti da redovno zalivaju svoje biljke. U zavisnosti od vrste biljke i njenih potreba za vodom, na ovaj način možete odložiti zalivanje od 7-30 dana.

Proizvedeno u Italiji.

Euro3plast spa

Dodatna informacija

Težina 3.5 kg
Dostupne boje

Hrom bakar K3, Hrom srebro C0, Hrom zlato K0

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Tuit krome”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *