USLOVI KORIŠĆENJA

 

Sav sadržaj prikazan na ovom sajtu je vlasništvo Svetsaksija.rs ili njegovih dobavljača i ne može se koristiti bez predhodne saglasnosti Svetsaksija.rs

Imena kompanija i proizvoda na ovom web sajtu mogu predstavljati zaštićeno ime ili robnu marku koja je u vlasništvu kompanije i kao takve su i predstavljene.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (Svetsaksija.rs i partneri) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Korišćenjem bilo kog dela web sajta Svetsaksija.rs prihvatate sva pravila njegovog korišćenja.
Korisnici su u obavezi da se informišu o pravilima korišćenja sajta, pa se smatra da su kontinuiranim korišćenjem bilo kog dela sajta u svakom trenutku upoznati sa pravilima korišćenja i da su ih razumeli u potpunosti.
Nijedan deo web sajta ne može se koristiti u nezakonite svrhe. Svi posetioci i korisnici sajta imaju pravo besplatnog korišćenja sadržaja ukoliko ne krše pravila korišćenja.
Korisnici mogu preuzimati, gledati, kopirati i štampati stranice web sajta Svetsaksija.rs ukoliko:

– stranice sajta koriste isključivo za ličnu upotrebu, u informativne i nekomercijalne svrhe
– sadržaji koje koriste ne budu izmenjeni na bilo koji način.

Nije dozvoljeno preuzimanje, slanje, kopiranje, štampanje, prikazivanje, demonstriranje, reprodukovanje, oglašavanje, prenos i distribucija informacija sa ovog web sajta u komercijalne svrhe, bilo kog njegovog dela ili web sajta u celosti, bez prethodne pismene dozvole.

LINKOVI

Ovaj web sajt može sadržati linkove drugih web sajtova koji nisu u njegovom vlasništvu i stoga nije odgovoran za njihov sadržaj i korišćenje.

NAČIN PORUČIVANJA

 1. Na sajtu su po raznim kategorijama razvrstani artikli sa opisom proizvoda
 2. Kada odaberete željeni/e proizvod/e, u KORPI možete pre kreiranja porudžbe izvršiti eventualne izmene pritiskom na dugme IZMENI SADRŽAJ KORPE
 3. Ukoliko ste finalizirali Vašu porudžbu pritisnite dugme PRODUŽI NA PLAĆANJE
 4. Potrebno je popuniti sva polja označena sa *. Ukoliko želite da Vaši podaci budu upamćeni za sledeću kupovinu možete štiklirati kvadratić NAPRAVI NALOG.
 5. Pritiskom na dugme NARUČI kreirali ste Vašu narudžbu. U najkraćem roku neko će Vas kontaktirati putem e-maila ili telefona za potvrdu Vaše porudžbe i svih dodatnih informacija oko isporuke i načina plaćanja.

NAČIN PLAĆANJA

 • plaćanje pouzećem
  Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.
 • uplatnicom na šalteru banke ili pošte, e-banking
  Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde narudžbenice na šalteru banke ili pošte izvršite uplatu, odnosno preko E-bankin naloga uplatite iznosa sa narudžbenice na naš tekući račun. Svi detalji kako da popunite uplatnicu biće Vam poslati na email nakon što Vam potvrdimo narudžbenicu.

DOSTAVA

Dostava se vrši kurirskim službama AKS i POST EXSPRESS, a cena dostave zavisi od težine i broja paketa, a ne od mesta dostave.
Usluga dostave je DANAS ZA SUTRA, Narudžbe primljene do 10h ujutru šaljemo istog dana, a posle tog vremena narednog. (U praksi Vaš paket će biti u roku od 1-3 dana isporučen od dana narudžbe).
Molim Vas da imate u vidu da ne snosimo odgovornost za kašnjenje isporuke, i sve eventualne nesporazume sa kurirom, ali ćemo svakako dati sve od sebe da se svi eventualni problem reše u što kraćem roku i na obostrano zadovoljstvo.
Za oštećene lomljive proizvode (keramičke saksije) nastale prilikom transporta ne snosimo odgovornost. ( Za svaku reklamaciju potrebno je slikati pakovanje i oštećeni proizvod. )
Prilikom potvrde Vaše narudžbe dobićete sve informacije o ceni dostave kao i o vremenu isporuke.

IZJAVA O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI

Svi podaci objavljeni na sajtu www.svetsaksija.rs – opis prozvoda i slika, informativne su prirode i nesnosimo odgovornost za eventualne nenamerne greške u sadržaju sajta.

Svi artikli prikazani na sajtu www.svetsaksija.rs su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Sve informacije o dostupnosti proizvoda sa sajta, možete dobiti putem  e-mail adrese: info@svetsaksija.rs