Plantus Univerzal supstrat za cveće

175,00 din.535,00 din.

Azot (N) Fosfor (P2O5) Kalijum(k2O) Sadržaj soli pH
100-300 mg/l 100-400 mg/l 200-600 mg/l < 3 g/l 5-6.5

Maksimalna težina za slanje brzom poštom je 50 kg

 
Cena dostave: Zavisi od težine paketa.
Šifra proizvoda: 20 Kategorija:

Opis

Plantus Univerzal supstrat za cveće

PLANTUS UNIVERZAL je dobijen mešanjem najkvalitetnijih baltičkih svetlih i crnih treseta, uz dodatak hidratisanog kreča radi regulisanja pH i kvalitetnog vodotopivog đubriva Agroblen (Everris).

Baltički treseti su nastali humificiranjem mahovine, sterilni su,imaju veliku moć upijanja i zadržavanja vode, visok sadržaj humusa i nizak sadržaj soli i kreča.

Analizirani supstrat ima povoljnu reakciju (pH vrednost) i sadrži pristupačne količine makro (N,P,K,Ca, Mg) i mikroelemenata (Fe,Mn,Cu,Zn,B) koji, u zavisnosti od količine supstrata i broja biljaka, mogu da zadovolje ishranu biljaka u periodu od nekoliko meseci.

AGROBLEN ĐUBRIVA

Osnovna karakteristika ovih đubriva je njihova ,,inteligentna” struktura. Ona ima zaštitni omotač koji omogućava kontrolisano otpuštanje hranljivih sastojaka zahvaljujući tehnologiji smolnih omotača, poly-S i E-max tehnologiji. Posle primene, voda prolazi kroz zaštitni omotač i razleže hranivo unutar granula.

Razloženo hranivo (NPK) postepeno izlazi iz omotača u zemljište i na taj način hrani biljku. Primenom ovih đubriva postiže se maksimalna efikasnost upotrebe iz razloga što se ona ne ispiraju (poput tradicionalnih) i time se podmiruju potrebe useva za hranom u predviđenom periodu trajnosti đubriva. Usled neispiranja, smanjuje se potreba vodotopivih đubriva, kao i broj prihranjivanja. Ovo je naročito korisno u ranim mesecima proizvodnje koje često odlikuje hladno i kišovito vreme.

Izveštaj o izvršenim ispitivanjama fizičkih i hemijskih osobina sa mišljenjem o biološkoj hranjivoj vrednosti đubriva, urađen od strane ovlašćene organizacije:

Poljoprivredni fakultet, Beograd-Zemun, Nemanjina 6.

 

Dodatna informacija

Veličina

10 L, 20 L, 5 L

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Plantus Univerzal supstrat za cveće”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *