Tuit saksija sa uloškom

5.900,00 din.7.990,00 din.

Visoka dvodelna saksija – dodatna oprema  vodeni rezervoar

Šifra Prečnik Visina Zapremina
2785 33 cm 61 cm 16 l
2858 40 cm 75 cm 29 l
Tehnička dokumentacija
 
Cena dostave: Zavisi od težine paketa.

Opis

Tuit saksija sa uloškom

Tuit visoka saksija sa uloškom je elegantna i praktična saksija koju možete koristiti u enterijeru i eksterijeru. Sastoji se iz dva dela: same saksije i uloška koji se dobro uklapa u nju. Saksija je izrađena od kvalitetne plastike koja je otporna na UV zračenje kao i na niske temperature do -20°C.

Upotreba:

Može se koristiti kao dekorativna saksija (kontejner saksije nema rupe, tako da se u slučaju ubacivanja biljke koja je već u usadnoj saksiji sav višak vode zadržava u kontejneru saksije), biljku možete i direkto saditi u kontejner na dva načina: odabirom metoda postavljanja sitnih kamenčića na dno koji bi služili kao drenaža ili bušenjem rupa u kontejneru priliko čega bi se eventualni višak vode zadržavao u telu saksije koji uvek možete lako prosuti). Za više detalja oko korišćenja saksije u enterijeru ili eksterijeru pogledajte tehnički fajl u pdf-u.

Za Tuit saksiju možete poručiti i dodatnu opremu, vodeni rezervoar, koji se postavlja u dno kontejnera. Sastoji se iz tri dela: plastičnog rezervoara, glinenih granulica i indikatora za količinu vode. Korišćenje ovog dodatka biljku zalivate kada indikator pokaže da je količina na minimalnom nivou. Ovaj dodatak je koristan za sve one koji ponekad zaborave da zaliju biljku ili su često na putu pa nisu u mogućnosti da redovno zalivaju svoje biljke. U zavisnosti od vrste biljke i njenih potreba za vodom, na ovaj način možete odložiti zalivanje od 7-30 dana.

NAPOMENA O TROŠKU DOSTAVE

Ovaj artikl se šalje brzom poštom AKS.

Cena dostave za jednu manju saksiju 33×61 cm je 550 rsd, za dva komada dostava je 690 rsd. Za 3 i više, dostava je besplatna.

Velika 1 kom 690 rsd, za dva komada i više dostava je besplatna.

Proizvedeno u Italiji.

Deklaracija
Plastična saksija
Uvoznik: Plantus d.o.o.
Đurđa Boškovića Bate 57, Batajnica
Proizvodi: Euro3plast spa
Zemlja porekla: Italija

Dodatna informacija

Dostupne boje

Antracit 62, Bela 03, Cigla crvena T6, Ciklama 44, Crna 07, Crvena L2, Mango T5, Okean plava T4, Pesak M9, Peščano siva G9, Puder N0, Slonovača 69, Svetlo zelena 86, Tirkiz I8, Žad N1

Visina

61cm, 75cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Tuit saksija sa uloškom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *